Kwaliteit & Creativiteit sinds 1929

Louis De Poortere

Moderne, Hedendaagse & Klassieke Luxevloerkleden

GELEVERD MET GRATIS LEVERING

MODERNE VLOERKLEDEN

Mad Men Collectie

Deze prachtige collectie moderne vloerkleden omvat onder meer het meest populaire model Columbus Gold 8419 en drie nieuwe modellen met het Dedalo-design die ook verkrijgbaar zijn in een groot rond formaat. 

Louis De Poortere Mad Men Collection 325px

HEDENDAAGSE VLOERKLEDEN

Meditation Collectie

De Meditation collectie bestaat uit een reeks eigentijdse vloerkleden met het Coral design geïnspireerd op de kleurrijke maritieme wereld. Verkrijgbaar in verschillende geraffineerde kleuren en maten, waaronder een rond formaat.   

Louis De Poortere Meditation Collection 325px

KLASSIEKE VLOERKLEDEN

Vintage Collectie

De klassieke Vintage patchwork vloerkleden van Louis De Poortere zijn geïnspireerd op een eclectische mix van ontwerpen uit het Oosten gecombineerd met verfijnde originele Europese ontwerpen uit de 18de eeuw.

Louis De Poortere Vintage Collection 325px

HEDENDAAGSE VLOERKLEDEN

Structures Collectie

Deze collectie bestaat uit twee dessins die in verschillende lagen geweven zijn waardoor een verbluffend mooie structuur met diepte ontstaat in een vloerkleed met een dikte van 0.5 cm in plaats van de gebruikelijke 0.3 cm vlakgeweven vloerkleden van Louis De Poortere.   

Louis De Poortere Structures Collection 325px

KLASSIEKE VLOERKLEDEN

Antiquarian Collectie

De klassieke Antiquarian vloerkleden van Louis De Poortere zijn geïnspireerd op legendarische Perzische & Marokkaanse ontwerpen die creatief zijn behandeld door het getalenteerde designteam van Louis De Poortere.

Louis De Poortere Antiquarian Collection 325px

MODERNE VLOERKLEDEN

Gallery Collectie

De Gallery collectie bestaat uit een reeks moderne vloerkleden met grafische ontwerpen die geschikt zijn voor moderne & hedendaagse interieurs. De kleinste maat wordt geleverd met speciale tape & instructies om het vloerkleed als wanddecoratie te gebruiken.    

Louis De Poortere Gallery Collection 325px

KLASSIEKE VLOERKLEDEN

Fading World Collectie

De befaamde Fading World vloerkleden van Louis De Poortere worden gekenmerkt door eeuwenoude patronen die verfijnd geweven zijn in de legendarische Belgische weverij. Verkrijgbaar in diverse kleuren en geschikt voor zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

Louis De Poortere Fading World Collection 325px

MODERNE VLOERKLEDEN

Nuance Collectie

De moderne vloerkleden uit de Nuance collectie hebben een retro-geïnspireerd ontwerp dat vakkundig geweven is met 100% polyester. Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken en een perfecte match voor een ruime waaier aan moderne & hedendaagse interieurs.

Louis De Poortere Nuance Collection 325px

HEDENDAAGSE VLOERKLEDEN

Atlantic Collectie

De kleurrijke hedendaagse vloerkleden uit de Atlantic collectie behoren tot de meest populaire modellen dankzij het tijdloze abstracte design, hun grote geschiktheid voor een breed scala aan interieurstijlen en hun vermogen om de sfeer in een ruimte positief te beïnvloeden en te transformeren. 

Louis De Poortere Atlantic Collection 325px

KLASSIEKE VLOERKLEDEN

Palazzo Collectie

De Palazzo vloerkleden zijn genoemd naar de oude Venetiaanse paleizen die tijdens de Renaissance in Italië werden gebouwd en die worden beschouwd als het toppunt van architectonisch meesterschap en elegantie. Deze klassieke vloerkleden passen goed in zowel klassieke als hedendaagse interieurs.

Louis De Poortere Palazzo Collection 325px

HEDENDAAGSE VLOERKLEDEN

Villa Nova

Ontdek de hedendaagse & moderne vloerkleden van Villa Nova, een merk van het befaamde Britse ontwerpbureau Romo en geweven door Louis De Poortere. Deze collectie bestaat uit zowel vlakgeweven modellen als dikkere handgetufte vloerkleden.

Villa Nova Collection 325px

HEDENDAAGSE VLOERKLEDEN

Romo

De eigentijdse vloerkledencollectie van het gerenommeerde Britse ontwerpbureau Romo bestaat uit een reeks vlakgeweven en handgetufte vloerkleden die in samenwerking met Louis De Poortere zijn vervaardigd, net als hun andere merk ‘Villa Nova’.

Romo Collection 325px

HEDENDAAGSE VLOERKLEDEN

Fischbacher

Christian Fischbacher ontwerpt al meer dan 200 jaar luxueuze, hoogwaardige en esthetisch verbluffende textielproducten. Hun samenwerking met Louis De Poortere heeft geresulteerd in deze prachtige collectie luxevloerkleden.

Christian Fischbacher Collection 325px

MEEST POPULAIRE MODEL

Columbus Gold 8419

Het best verkopende vloerkleed Columbus Gold 8419 maakt deel uit van de Mad Men-collectie en past perfect in vrijwel elk interieur.

Louis De Poortere 8419 Mad Men Griff Columbus Gold 325px

100% WOL

Chella Quince RG2012

Het Chella Quince RG2012 vloerkleed van Romo is een luxueus handgetuft vloerkleed vervaardigd met 100% wol dat veel warmte en een zonnige sfeer biedt aan uw interieur.

Louis De Poortere rugs Romo LX 2012 Chella Quince 325px

MAD MEN COLLECTIE

Nebula Orange 9219

Ontdek alle vloerkleden van Louis De Poortere, Romo, Villa Nova en Christian Fischbacher:

Louis De Poortere
Romo by Louis De Poortere
Villa Nova by Louis De Poortere
Christian Fischbacher